SWTC sponsor TestNet

Sponsoring

Met gepaste trots kunnen we melden dat The Software Testing Company dit jaar bannersponsor is van het najaarsevent van TestNet. Dit evenement bestaat uit een dagvullend programma met onder andere workshops en sprekers in meerdere zalen. TestNet is al jaren de grootste testcommunity van Nederland.

De SWTC == software testing. Daarom verbindt The Software Testing Company graag haar naam aan dit evenement. Je zal onze banner met het herkenbare SWTC logo dan ook zien staan op de beursvloer. Zien we elkaar daar?

 

Wat is TestNet?

Het is een bloeiende en boeiende vereniging met bijna 2000 professionele testers als lid. Wanneer je actief bent met  testen of wanneer je op andere wijze bij ons boeiende vakgebied betrokken bent, is dit DE vereniging voor jou.

TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: zij biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden en er zijn werkgroepen waar met passie aan een specifiek (test)onderwerp wordt gewerkt. Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks twee grote evenementen, zomerworkshops en publiceert ze een “Magazine” en een “Flits”.

 

Wanneer?

woensdag 10 oktober 2018
9:00 – 21:00
www.testnet.org

 

Waar?

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein