Big data expo 2018

Net als vorig jaar zullen we ook dit jaar weer de Big data expo bezoeken in de Jaarbeurs. Innovatieve toepassingen, interessante bedrijven, talks en praktijkcases je vindt het er allemaal. Kortom redenen genoeg om er heen te gaan. Voor meer info zie events.

 

WAT IS BIG DATA EXPO?

“Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor u als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen. En bovendien actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.”
– Big Data Expo

 

De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van big data presenteren. Zowel het van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en toepassen er van.

In zeven verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie.

Voor meer info: http://www.bigdata-expo.nl/nl