Opdracht bij CAK start vanuit huis

Het CAK is een publieke dienstverlener (voorheen Centraal Administratie Kantoor) die voor de overheid regelingen uitvoert en zorgt voor de vertaling van wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening. Met heldere en goed vindbare informatie geeft het CAK klanten inzicht in en overzicht van hun persoonlijke situatie. Hierdoor kan iedere klant zelfstandig de juiste keuzes maken.

Persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening

Het CAK vertaalt wetten en regels voor ruim 1,5 miljoen klanten naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening. Met heldere en goed vindbare informatie geeft het CAK klanten inzicht en overzicht in hun persoonlijke situatie. Zodat iedere klant zelfstandig de juiste keuzes kan maken.

Start van de opdracht

Halverwege maart werd duidelijk dat we een testopdracht bij het CAK konden gaan doen. Gelijktijdig met de uitbraak van de corona crisis. Een bijzondere situatie omdat de uitvoering van de opdracht aanvankelijk volledig vanuit huis zal gebeuren. Het enige bezoek aan kantoor zal zijn om een laptop op te halen. De samenwerking met het team en de andere collega’s zal verder virtueel verlopen.