Masterclass André Kuipers

Na een succesvolle editie vorig jaar organiseert www.testcommunity.nu dit jaar weer een nieuwe masterclass. En niet met de minste. Wij zijn er bij!

Motivatie en inspiratie

Er komt heel wat bij kijken om astronaut te worden. Het is een jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid, geduld en frustratietolerantie  zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk. Het motto van André: steek nooit een stok in je eigen wiel. Oftewel: hoe klein de kans om iets te bereiken ook lijkt te zijn, laat deze nooit varen. Boldly go where no one has gone before, want dáár liggen kansen.

Technologie en innovatie

In de ruimte hangt een opvallende multinational: het internationale ruimtestation ISS, gerealiseerd door Amerika, Europa, Rusland, Canada en Japan. André had het voorrecht twee keer te mogen werken in het ISS en deel uit te maken van deze internationale onderneming.  Het ISS is het grootste, meest complexe, internationale technologische bouwwerk dat de mens ooit heeft gemaakt. Door te werken aan grensverleggende technologie die buitenaardse omstandigheden kan doorstaan, komen we tot wetenschappelijke inzichten over onze plaats in het heelal en verzamelen we ongelooflijk veel informatie over onze eigen aarde en het leven daarop. Technologie kom je in de ruimte overal tegen: bij medische zaken, communicatie, transport, energie, voedsel en zelfs bij het sporten.

Programma

18:30 – Ontvangst
19:00 – Welkomstwoord
19.30 – Masterclass van André Kuipers
21:30 – Drankje in het grand café
22:30 – Einde programma

Locatie

Perron 3 te Rosmalen
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen
www.perron-3.nl

 

Mee naar de Masterclass!?

Wil je als relatie of geïnteresseerde ook eens mee naar een beurs of conferentie samen met de SWTC Heroes? Laat het ons weten!