Lotto Jumbo Toertocht

UTRECHT 23-10-2016

Zaterdag 23 oktober staat in het teken van het stalen ros. Eerst klimmen we met de SWTC op de fiets voor Lotto Jumbo Toertocht. Deze tocht is er één in de reeks: de 6 van lotto. Daarna gaan we nog de Bike MOTION fietsbeurs op die dezelfde dag ook in de Jaarbeurs is. Daar zullen we de laatste innovaties op fietsgebied ontdekken.

 

Update (foto’s)

the software testing company - event lotto jumbo toertocht aanmelden the software testing company - event lotto jumbo toertocht jaarbeurs

Aanmelding ’s ochtends vroeg bij de Jaarbeurs. Hier kreeg je het startnummer, de bidon en het wielershirt.

the software testing company - event - lotto jumbo toertocht dc woerden the software testing company - event - lotto jumbo toertocht dauw

We fietsten door het Jumbo Distributiecentrum in Woerden. Vervolgens over de hellingbaan naar boven waar een verzorgingspost was boven op het dak.

the software testing company - event - bikemotion mtb parcours

Tot slot nog een bezoek aan de Bike MOTION fietsbeurs waar van alles te zien en te beleven was. Samengevat was het weer een geslaagde dag!

 

Meedoen aan de Lotto Jumbo Toertocht?

Wil je als relatie of geïnteresseerde ook eens meedoen aan een sportief event samen met de SWTC Heroes? Laat het ons weten!